Angry

Har en sån där dag när allt är toppen samtidigt som allt är värdelöst, haft nån sån någon gång? haha det är svårt att förklara.. Började iallafall med att jag inte kom upp ur sängen. Först hade jag sovit dåligt och sen hade jag sån mensvärk så vet inte vad.. Har inte haft det på år och dar (tack ppiller) men nu kände jag att de va typ dags, why not tänkte jag. Fyfan vad jag ångrar mig. Glömde bort hur hemskt detta är. Jag har så ont så jag ligger i fosterställning och gråter just nu..

Men back till imorse. Kämpade mig iallafall upp för att jag hade ett viktigt praktikmöte. När jag går ut så regnar det och tåget till stan krånglade. Jag var så stressad ville verkligen inte komma sent, men vi hann precis.
På mötet var allt jätte bra! Jätte trevlig tjej som ska vara våran handledare och vi fick massvis med grejer av henne! En nailfood, två naggellack och en tshirt som vi ska ha när vi praktiserar. Kommer vara på åhlens nagelbar vissa dagar så ni kan ju leta efter mig där! Annars finns jag på scratch huvudkontor! Efter mötet åkte jag till lijleholme och köpte med mig lunch hem. Smärtan i magen var för mycket för att orka en psykologilektion.. Sen jag kom hem så har jag bara velat dött ungefär. Ikväll börjar jag med ppiller igen, det är inte värt att må såhär dåligt. Kvällen bjuder på gossip girl, jobb,plugg och shopping! 

Den perfekta hårfärgen

Sen jag gick i sjuan har jag färgat håret. Mycket. Jag har nog haft de flesta olika nyanser av blondt, även olika bruna färger och svart. Vet att jag passar bäst i blondt. Vet att jag ska vara det men ändå när jag har det så tröttnar jag, det är en sån lätt färg att tröttna på ,speciellt på vintern och då vill jag bli mörkhårig. Färgade ju nyss bort mina fina slingor till "mörkblondt" och det vart en sån trist färg. Ångrar mig grovt men vad ska man göra. Grönt vart det också så det är ju inte så kul..

Vill dock lägga slingor i det jag har nu för tycker jag har en bra basfärg för det, risken är ju att det blir så grönt så det finns inte men ska prova askobinsyra som frisörerna tipsar om, ska tydligen ta bort det gröna jätte bra. Har letat upp lite bilder på vad jag tycker är perfekta hårfärger. Speciellt nummer ett. Skulle döda för hennes hår och hårfärg.. Men ska kämpa för att äntligen bli nöjd med någonting och vilja ha kvar det, även fast mitt hår kommer ramla av på kuppen haha ..


I could be the one

Idag var jag ledig som alla andra måndagar! Så åkte in till stan och mötte Isabelle! Satt och åt tacobar och bara pratade om allt och inget i typ en timme, sen shoppade vi i typ fyra timmar hehe! Kom hem för nån timme sen och är helt slut. Ska äta middag bara sen borra ner mig i sängen och kolla gossip girl resten av kvällen! Det på nedre bilden var lite av grejerna jag köpte idag, träningsbyxor och en shaker! Nu saknas bara gymkortet, tagga! Köpte även en leopard peplum topp, Josefine köpte en för någon vecka sen och den är så grymt fin så var bara tvungen att ha en jag med hihi. Nej dags för middag nu, puss!



I just want to go away

I fyra år, sen sist jag var utomlands har det kliat i fingrarna. Sen december har jag kollat resor nästan varje dag och fy vad jag bara vill iväg. Spelar ingen roll om det bara är över några dagar. Vill bara få lite värme , bad, god mat med ett härligt sällskap såklart. Problemet är att jag har ingen att åka med direkt. Funderar starkt på att åka själv faktiskt, men vet inte om jag vågar.. Resorna jag hittar är så billiga så det är sjukt också. Förstår inte att jag fortfarande sitter här. Nej jag ska åka innan studenten iallafall, helst nu när det är som värst här hemma i Sverige. Vill så gärna iväg.. Har aldrig varit duktig på att spara pengar och nu har jag varit duktig och gjort det.. Visar inte det hur gärna jag vill åka? Tänk bara att ligga på stranden, känna värmen med en kall drink i handen. Att gå ut utan att behöva vinterjacka.. 


Ingenting står över mig

Jag är så glad att jag är på en plats i mitt liv där jag är lycklig. Riktigt uppsagt lycklig. Nervös och förväntansfull inför framtiden men vet att den spenderas med dom bästa så inget att oroa sig för. Massa kärlek till min pojkvän, mina vänner och min familj. Ni är bäst. 2013 kommer bli det bästa året någonsin. Det känner jag på mig. Ren lycka. Sån härlig känsla!


Mango body mist

  

Köpte även den här body misten från the body shop idag, med lukten mango och herremingud jag kan inte sluta lukta. Riktigt beroendeframkallande, och tillskillnad från andra body mists så håller sig den här. Alltså den försvinner inte efter en sekund, väl spenderade 125 kr där!

Triple active day

Har alltid haft problem med torr hy. Eller inte hela huden , utan bara partiet runt näsan. Tycker inte ens om att sminka mig för hela näsan blir flagnande.. Gick in på kicks och frågade om tips, gick därifrån med den här. 99kr kostade den. Fick en för normal to mixed skin eftersom inte hela min hy är torr. Får se hur den fungerar!

Let's dream big


De perfekta halsbandet

Letat efter ett halsband i sånt här stuk hur länge som helst, men har antingen inte vart perfekt eller för dyrt. 
Idag hittade Josefine de här på h&m och vi köpte snabbt ett varsitt, perfektion, superfint, älskar det! 129kr för er som undrar!

Shoppingtips


When you feel my heat, look into my eyes, it’s where my demons hide

 

We gonna find our way home, angels are not meant to walk alone



Dagens tips!

Köpte den här för 90kr på Lush i stan i måndags. Mina läppar är kaos på vintern och är jätte torra, så slutar med att jag går och biter i dom eller drar bort hudbitar (fräscht jag vet) men blir så hehe så den här har gjort underverk! Den inehåller endast socker och olja, den är knallrosa och både luktar och smakar bubbelgum. Man tar lite och "smörjer" in läpparna med, sen står det faktiskt på att man ska slicka bort det. Men jag sköljer bort. Provade dock att smaka lite och åh smakade godis haha. Sockret skrubbar och sen ligger oljan kvar och återfuktar, bästa köpet jag gjort!


Dagens kap!

Essie är hel klart bästa nagellacken! Och de reade ut deras top lack på h&m i stan! Skynda att fynda :)


Some pictures from my instagram



// 1. Nyinköpt skjorta, från h&m! // 2. Vår stuga i sälen, hade underbar utsikt! // 3. Min nya onepiece, sälen style! // 4. Outfit när hela släkten gick ut och åt i sälen!

Getting my nails done



Frågan är ju

Hej på er. Jag vet inte om jag ska fortsätta blogga, kan inte riktigt bestämma mig. Det är skönt att ha nåt att pilla med, ett ställe där man kan göra nästan vad man vill, skriva ut saker liksom. Men det blir ju alltid dessa bloggpauser och då vet jag inte om jag tycker det är så kul! En blogg ska uppdateras minst en gång om dagen tycker jag iallafall :) Nu är det slut på jullov iallafall så får se ifall jag får tillbaka suget! Hoppas ni haft en grym jul och nyår, det har jag iallafall! Bästa någonsin!

RSS 2.0