Söndag 16 december

Hoj! Kom hem för ett par timmar sen. Har haft en riktigt bra helg i borlänge, började fredagen med bowling och lördagen bjöd på massor med party! Kom hem halv sex imorse så kanske inte så konstigt att jag är supertrött just nu! Ska nog lägga mig i sängen snart , vill vara pigg till imorgon då jag och Josefine ska shoppa julklappar hihi! Ska bli kul! Tänkte mest bara skriva så ni vet att jag lever, bloggen kommer vara dålig uppdaterad under julen! Bara satt ni vet liksom :)

Lucia

Varit en ganska lång dag idag! Gått till skolan till klockan fyra, fast har inte gjort så mycket så det har varit soft ändå! Höjdpunkten var när jag och Johanna fick gratis lussebullar som dom delade ut på hemköp i hornstull hehe! Efter skolan gick jag förbi bikbok med Josefine, de hade 30% på allt så en annan version av mina favoritleggings fick följa med hem! Sen kikade vi lite i andra butiker innan vi åkte hem, hade skrattattack på stationen och nu är jag hemma och har nyss ätit! Ska väll inte göra så mycket mer nu än att packa väskan och föra över lite musik till mobilen. Blir en lång tågresa imorgon, ska nämligen ända till Borlänge! Men ska bli kul :)

Bara för inlägget handlade en snabbis om Johanna så bjuder hon på en otroligt sexig bild här!

Ännu mera klag

Jag har en period med lågt blodtryck igen. Därför mår jag som jag gör, det är inte kul. Hade 99/69 och man ska ha 120/80. Så man förstår varför jag nästan svimmar när jag reser mig, känner mig så trött och utmattad, har ont i huvudet och kramp i magen.. Har även sovit en stund nyss och det var inte smart.. Blodtrycket är ju som lägst när man sover så nu kommer jag inte kunna resa på mig på ett tag för då kommer allt bara snurra.. Är fast i min egna säng.. Fast ska nog gå och göra lite gröt snart. Har iallafall varit ute lite idag. Åkte ju som sagt och åt med mamma och sen följde med henne in i några butiker när hon letade vinterjacka. Men det var inte kul kan jag lova, stod och lutade mig mot alla ställningar för att inte ramla ihop.. Nej ush jag hatar det här. Men nog med klagomål, blir sån tråkig blogg.
Ni vet hur jag mår ,vad jag håller inne varje dag och kämpar med. Är ändå glad, är alltid glad. Helt osammanhängande, här kommer lite fitspo!


Vad har man gjort för att förtjäna att må såhär

Sålänge tillbaka jag kan minnas så har jag alltid haft något sorts problem med min kropp. Sömnproblem har funnits sen jag var liten och det är något jag börjar bli riktigt less på, men vet inte vad jag ska göra. Tänkt ofta på sömntabletter men vet att det ger med biverkningar än hjälp. Började väll med att jag fick skullios, det var sen där det gick utför, jag grät varje dag, jag kunde inte göra någonting. Något helt normalt som att gå och shoppa med en vän, vara ute och gå, sitta vid datan.. Inget av det kunde jag göra utan att jag fick så ont så jag grät. Operationen tog mycket på mitt psyke och att försöka bli frisk igen tog ganska mycket det med. Sen den dagen har jag haft ont. Revbenen som gick av vid operationen som skulle läkas ihop, alla ben i hela kroppen nästan som skulle flytta tillbaka sig efter att ha följt med ryggens snea gång. Jag har dock bitit ihop och kämpat, klagat har jag gjort men mest för att få empati och känna mig lite bättre. När ryggen sen blev helt ok så kom det massa annat skit, det låga blodtrycket är väll det som tagit mest, att inte ens kunna resa mig ur min säng utan att det svartnar för ögonen. Att ligga hemma en hel dag för att så fort jag rör på mig så snurrar allt så jag börjar gråta för jag vet inte vart jag är. Att alltid vara rädd när jag åker själv till skolan eller är ensam hemma, står och tänker i duschen när jag mår lite dåligt att snart kan jag bara ramla ihop och slå i huvudet någonstands. Och ingen är hemma. Och att må så sjukt illa på morgonen så man bara vill gå och spy, kan inte äta fast än jag vill och det får mig att må ännu sämre.. Värst av allt är att man går till doktorn men dom säger att man mår bra, det är inget fel. Hur kan man ha så här ont, må såhär dåligt utan att det är nåt fel? Det jag sagt nu är bara 30% av allt skit jag lider av var och varannan dag. Men man ska inte klaga, det är ju inte så att jag är döende, det kunde varit värre. Men för mig är det här hemskt. Och efter 10 år av smärta så börjar det ta på psyket, och att ingen förstår. Hur mycket jag än förklarar så förstår ingen, ingen kan hjälpa mig.. Det är bara jag och min smärta, och inga mediciner hjälper... Nej nu ska min söta mamma bjuda mig på mcdonalds när jag ligger här och mår dåligt, får se om jag ens kommer ur sängen.. Men ja, dags att sluta vara bitter, har väll mig själv att skylla..

Fashionista


Dagens tips

Tänkte tipsa om en produkt som är grym för torr vinterhy! Det är ansiktsvatten från Garnier som heter Nordic essentials. Den innehåller rosenextrakt och pro-vitamin B5 och är helt fri från alkohol. Jag var idag och köpte min andra flaska, är mycket nöjd med resultatet då jag alltid får torr hy på vintern som de flesta svenskar! Använder den morgon och kväll! Så den tipsar jag om ifall man har lika torr och tråkig hy som jag. Ifall någon är intresserad så finns den bland annat att köpa här! 


Jag vill se dig le igen

Godmorgon! Skönt med en helt vanligt tisdag och studiedag, sov ut imorse och sitter nu och äter frukost! Ska snart hjälpa mamma och fixa lite slingor på henne, sen drar jag nog iväg till solariumet och lite andra ärenden. Är sugen på att åka till en bikbok idag också eftersom dom har 30% på allt svart i butiken. Men tror jag ska hålla i pengarna istället, jag och Josefine har kommit fram till en tripp till Kanarieöarna i februari så sparar ihop tills dess istället! Åh är supertaggad!


Drömoutfit 2.0


Drömmer mig bort

Sitter och kollar resor varje dag, ingen förstår hur gärna jag bara vill lämna sverige för en vecka. Nu när allt är som det är, det skulle göra mig så bra, jag skulle må så mycket bättre. Bara samla batterierna igen. Nej ush fy, får snart ta tag i en kompis och dra iväg annars blir jag ledsen!

Du lyser upp världen

 
Halloj! Imorse (chockerande) så var det problem med tågen! Fick ta en väldans omväg med Josefine men vi kom tillslut till skolan, helt i onödan fick vi reda på då vi slutade direkt när vi kom :) Behövde inte ens gå upp imorse.. Men vi tog en lunch och pratade lite om projektarbetet så det gick bra iallafall! Sen åkte jag och Josefine hem till mig och så har vi spenderat eftermiddagen till att fixa naglarna på henne! Gjorde vanlig fransk manikyr bara, bifogar bild på det hehe. Imorgon är det studiedag och det ska bli sablans skönt att vara lite ledig! Ska nog gå och sola bland annat, sen måla rummet om jag får ork för det, någon sorts träning ska jag väll hinna med också. Vill även färga håret men kan inte bestämma mig för vilken färg haha så det är lite svårt. Men nej nu ska jag äta, ciao.
 

Kärlek

Nyss lagt på telefonen och hjärtat slår snabbare än någonsin. Låg här för ett tag sen och skrattade så jag grät, log tills jag fick ont i mungiporna. Det går verkligen inte att förklara, hur mycket du betyder för mig. Aldrig varit med om en kärlek så stark, som samtidigt är en vänskap. Du är min bästavän och min pojkvän och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Du får mig alltid glad, när jag mår som sämst, du får mig alltid att le, även fast jag bara vill gråta. Över ett år tillsammans, känns som jag träffade dig igår. Är fortfarande, om inte värre, lika nykär som jag var för ett år sen. Det pirrar fortfarande i magen när tåget stannar på din station, jag är fortfarande nervös över att träffa dig varje helg och blir fortfarande lika lycklig i hela kroppen. Hela jag lyser av ett enda sms av dig. Det är sjukt vad kärlek kan göra med en. Men jag är så otroligt glad att jag hittade den, att jag hittade dig. För nu kan jag uppriktigt säga att jag är lycklig, med dig, mitt hjärta. Jag älskar dig, kommer alltid att göra.


Söndag 9 december

Kom hem från älskling för ett tag sen, skönt som tusan att äntligen vara hemma. Var en dryg tåg resa. Sjukligt kallt är det ute också, nosen fryser hehe! Ska snart packa upp min väska , äta lite middag och sen göra en läxa som ska vara klar idag. Sen mysa ner i sängen och sova! Skola imorgon för första gången på ganska länge och det ska bli superkul att träffa alla brudar igen! Får se vad som händer efter skolan osv men är sugen på att gå och sola hihi.. Behöver lite sol, behöver åka utomlands..

Sommar kom tillbaka




Torsdag 6 december

Var ju som sagt hos doktorn imorse, till min fasa (vet att det låter skumt), så var jag frisk. Jag är så less. Jag är hos doktorn varannan vecka för nånting. Det är alltid någonting. Smärtan gör så jag inte kan sova, smärtan gör så jag inte kan vara vaken och jag mår dåligt både psykist och fysiskt. Men när jag berättar om mina problem så får jag aldrig något svar, det är inget fel på mig helt enkelt och då tänker jag, vadå är jag psykiskt störd eller vad är grejen? Kan inte inbilla mig den här smärtan det går inte. Men men , det är väll bara att leva vidare med det. När jag kom hem från doktorn så somnade jag och har typ sovit tills nu! Skönt kan jag säga! Ska upp snart och städa rummet, packa och duscha. Sen hoppas jag mitt simkort kommit så jag kan åka och hämta det, och tillslut så sitter jag på tåget mot älskling. Hörde att dom skulle få det vädret vi hade igår nu till helgen ... jippi. Förhoppningsvis blir det angelpremiär nu i helgen iallafall ,ska bli skojj! Hoppas ni får en bra helg ♥


Drem Believe Create Succeed


Idag är inte en bra dag

Kan ju börja med att säga att Sabaton var grymma igår! Det var verkligen något av det bästa jag varit med om. Men imorse när jag skulle ta mig hem från Uppsala .. Nej jag tänker inte gå in på detaljer eller berätta hela dagen för det kommer ta för lång tid. Men jag kommer nog förmodligen vakna med 40 graders feber imorgon och en rejäl förkylning. Aldrig varit med om sånt här kaos i hela mitt liv, först går inga tåg, inga bilar kan komma fram på E4an och sen slutar alla bussar i hela uppsala att gå. Jag kom ingenstands. Så många gånger jag bara ville lägga mig ner i en snöhög och gråta. Kroppen orkade inte gå i stormen, och gå var vad jag fick göra idag.. Vill iallafall tacka Elina för att jag fick vara hos henne en stund, guld värt! Och ni anar inte lyckan över att vara hemma i min säng, nermysen och äter godis. Nu är det bara att sova, doktorn klockan åtta imorgon bitti och sen får vi se när det bär av till älskling. Så fort som möjligt hoppas jag, behöver en varm famn att kramas med.

Rock and fucking roll


Tisdag 4 December

Äntligen är dagen med stort d här! Gick upp hyffsat tidigt imorse för att åka till posten och sen väsby centrum. Kunde inte fixa ett nytt simkort så shoppade lite smått istället hehe. Men var tvungen att åka hem ganska fort för trodde jag skulle dö .. Längtar så till doktorn på torsdag.. Men iallafall! Nu har jag duschat och sitter och dunkar sabaton! Klockan fem hämtar bror mig och så blir det mat och god dricka i Uppsala innan konserten! Taggad till tusen, hoppas sinnet håller bara.
 

Det är skumma dagar det här

Stackars älskling blev sjuk i helgen med både feber och hosta, men att bara ligga inne och mysa har passat mig perfekt då jag också mår dåligt. Igår trodde jag att jag hade brutit armen, har varit så någon månad nu men smärtan nu går inte att leva med längre. Vakna flera gånger på nätterna i tårar och att sen inte ens kunna bre min egen macka på morgonen för det gör så sablans ont att jag inte ens kan lyfta armen.. Jag förstår inte. Skulle väll bara vara de nu att jag blir smittad av Daniel och blir lika sjuk.. Men men! En positiv överaskning idag var att pappa kom förbi med en iphone 4 till mig! Ni anar inte hur glad jag blir att jag nu kan kasta min 3gs åt helvete! 

Sitter just nu med sabaton på högsta volym. Imorgon är det deras konsert i Uppsala och ojoj vad jag längtat! Med bästa bror och hans flickvän! Så det kommer bli awesome. Innan det blir det att åka och fixa nytt simkort och lite annat! Bloggar mer imorgon, puss! Slänger in en bild på en gammal sommaroutfit, saknar värmen..
 

RSS 2.0