Torsdag 29 November

Dagen har varit så lång. Och det känns både i huvud och kropp. Efter endast fyra timmars sömn så var det upp tidigt imorse för att åka till doktorn. Där fick jag reda på ett och annat som både får mig rädd,orolig och nervös på samma gång.. Hann även svimma när dom skulle ta blod så det var ju inte det roligaste! En kvart senare satt jag på tåget mot skolan och då lovar jag att jag stressade.. Saco mässan sedan, inte så intressant men lite kul att gå runt och glo iallafall! Sedan åkte vi till stan, kika runt lite och åt middag. Åkte sen till skolan och stod på öppet hus. Efter det mötte jag Antonia, suttit med henne i flera timmar och nu är jag äntligen hemma
och ska sova! Tåget går tidigt imorgon bitti till min älskling och kan inte förklara hur mycket jag längtar! Ni får ha det så bra sålänge!
 

-


Älskling

We started as strangers, became best friends and are now lovers.
I love you with all my heart and i will forever be yours.

All i want for christmas is you


-


Home is whenever i'm with you

Kom hem för ett tag sen efter en fika i stan med bästa Antonia, sjukt vad jag tycker om den människan! I 2,5 timme satt vi och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Hon är världsbäst. Sen gick vi in på lite affärer en snabbis, fick med mig en ny piercing och en ny bodylotion, båda behövandes! Har nyss stått och bakat till öppna huset imorgon och ska snart äta middag sen mysa ner mig i sängen och titta på tv! Imorgon blir det kass uppdatering för jag kommer vara borta hela dagen så ni vet det. Förväntansfull för att åka till doktorn ,ska bli skönt att äntligen veta varför jag mår som jag gör. Ni får ha det bra sålänge, puss på er.

drack btw världens godaste varma choklad med vispgrädde på waynes .. dog.

Onsdag 28 november

Sitter just nu och äter lite frukost, när klockan snart är två.. Meningen var att jag skulle upp nio och åka till skolan idag. Jag har inget minne av att nån klocka har ringt och mamma kom in och väckte mig klockan ett. Skulle hon inte gjort det skulle jag nog sovit tills ikväll. Går inte att förklara hur trött jag är, slut i kroppen och har ont överallt..  Ska dock kriga mig till stan för en fika med Antonia. Saknar henne så där finns inga undantag! Min lärare skulle ändå ringa mig så det löser sig med det! När jag kommer hem sen ska jag ställa mig och baka då vi ska stå och sälja fika imorgon på gymnasiemässan! För er som funderar lite på vilken skola ni vill välja, kom förbi Plusgymnasiet Liljeholmen imorgon mellan fem-sju och kika in skolan och hälsa på mig och mina vänner! Nej nu ska jag börja fixa mig, vi höres!

 

Cozy home


Swedish house fucking mafia, 24 November 2012, Friends Arena.

Känslan från denna kväll med alla underbara vänner och världens finaste pojkvän går inte att beskriva! 40.000 övertaggade människor som skrek som aldrig förr och dansade tills de knappt kunde stå! Nej det var sjukt maffigt och jag tror ingen kommer någonsin vara med om något sådant igen! Jag längtar redan tillbaka! Här är en video jag klippt ihop för er som inte var där, det är nästan alla låtar från konserten ihopklippta till en lång video. Säger bara wow, som när dom stängde av ljudet under "Don't you worry child" och hela publiken sjöng med, eller när dom under samma låt bad hela publiken sätta sig ner och sen bara sträcka på sig upp i luften när musiken började. Gåshud kan man lugnt säga! Kvalitén är kass och ljudet likaså, är bara filmat med mobilen men stämningen finns där! Enjoy!
 

Best breakfast ever

Jag äter väldigt,väldigt sällan frukost, men när jag väl gör det ska det helst vara färskpressad juice med frukt! Finns inget bättre!

En av sveriges bästa städer med en av sveriges bästa människa!

Ni kan nog inte ana hur glad jag blev när Josefine skrev till mig igår och föreslog att den 17 December så tar vi en dagstur till Göteborg för att shoppa julklappar, fika på starbucks och bara mysa där en dag! Så galet bra idé av henne! Åka dit tidigt på morgonen, shopping hela dagen och sen åka hem sent på kvällen! En dag i Göteborg med bästavän och sa jag fika på Starbucks (!!). Nej ush vad jag längtar! Aldrig varit i Göteborg sådär direkt och sett staden, bara någon snabbvisit på Liseberg eller så, Josefine säger att den staden är awesome så längtar! Ni får gärna ge tips om något speciellt vi måste utforska eller så! Nej nu får det gärna bli December!
 

First written.

Godmorgon! Har varit vaken ett tag, håller på och springer fram och tillbaka från tvättstugan och hjälper mamma. Regnet bokstavligt talat vräker ner ute och idag vill jag bara ligga inne. Huvudet snurrar och kroppen känns matt också. Ska iallafall röra på mig lite senare, ner till posten och hämta ut mitt nya bankomatkort som kommit! Känner mig inte som 18 även fast det var över två veckor sen jag fylllde, känner mig som ett litet barn haha!
Men nog om det. Ska väll fortsätta dega nu haha! Och för er som undrar ifall jag inte går i skolan så ska jag egentligen ha praktik men efter att kämpat mitt liv för att hitta ett och inte fått, så är jag hemma. Ska dock till skolan imorgon, duktig tjej! Haha puss.


This is me, welcome to my world.

 


RSS 2.0