Mina nya babes!


Gossip girl








The happiness in life, to love and to be loved

Hej fina ni. Jag har varit hos älskling i helgen, han hade 39 graders feber och var allmänt sjuk så var vi ensamma hela helgen! Så vi lagade tacos och mös framför massa filmer, var bäst, det behövdes! Sen jag kom hem har jag jobbat, varit i skolan, shoppat med Josefine och varit i garaget med pappa. Pärlan börjar få form och på söndag är det tävling så hoppas på det bästa för att den ska kunna gå då! Är grymt taggad för det. Hela veckan blir det garaget förutom på onsdag då jag ska på Antonias studentskiva med några vänner! Ska bli galet skönt med ledig fredag denna vecka, och min älskling kommer redan på torsdag kväll! Längtar ihjäl mig redan även fast vi senast sågs igår .. Sjukt egentligen hur man kan älska en person så mycket? Älskar kärlek hehe. Men nu ska sminket bort och tänderna borstas sen blir det sängen! Puss

  

Sometimes the only thing you can do is try

Hej på er! Har varit ledig idag. Superskönt var det! Åkte iväg med mig själv och shoppade lite faktiskt haha. Blev två superfina toppar från bikbok bland annat! Var så ledsen när det snöade imorse så behövde tröstshoppa haha.. Det funkade iallafall, blev jätte glad haha! När jag kom hem drog jag på mig gymkläderna och körde ett pass på gymmet med systeryster. Det var superkul tror jag ska dit imorgon också om jag hinner :) Annars ikväll så har jag bara solat med Josefine så jag brände nosen.. Och jobbat åt Niklas för att tjäna lite cash! Imorgon ska vi på årets första (för mig) studentsskiva! Ska bli superroligt det hehe. Men först skolan och lite shopping!


Joakim Gissberg


kanske var vår historia som en fjäril på nål,

vacker att titta på men vingar som inte slår.


True things


Trying to make it


// lite från det senaste.

Hej fina ni. Försöker ju verkligen med det här med bloggandet men det går ju inte så vidare.. Vissa dagar känner man ju att man inte vill annat än blogga medans vissa dagar har man ingen lust alls. Och vill jag ha en blogg så  vill jag blogga med jämna mellanrum.. Jobbigt det där!

Annars så var jag i skolan idag en snabbis, hade bara en lektion nämligen som gick ut på att prata med vänner haha. Köpte med lunch med Josefine och sprang till tåget. Har nu varit hemma ett par timmar men har bara slöat. Var nämligen magsjuk hela förra veckan så nu även fast jag är pigg så är jag lite småtrött! Ska dock snart röra på rumpan och åka och fixa lite ärenden! Sen blir det nog träna. Har haft mitt gymkort i två månader men fortfarande aldrig varit där haha fy på mig. Imorgon är det studiedag tyvärr.. Haha jag är inte så sugen på det eftersom jag låg hemma hela förra veckan. Men ska ändå till stan och träffa Antonia sen ut på äventyr med mamma så blir nog bra! Nej nu måste jag röra på mig, bloggar mer sen! Puss

My weekend

Tävlingen gick bra. Även fast jag inte kom till någon final. Jag tog starten i varje heat men jag vart antingen vänd eller utputtad från banan av några idioter så kom sist. Förutom i mitt första heat då jag kom 2:a. Bilen var helt underbar och grym i starterna. Trivdes i den och hade skitkul ändå! Ledde ju faktiskt i början av varje heat så skull egentligen haft tre heatsegrar ;) Bara ta nya tag till nästa tävling! Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på gossip girl, är sjukligt trött efter helgen! När jag kom hem från tävlingen i lördags höll jag på att svimma av trötthet haha varit trött sen dess. Tänkte bara skriva lite fort hur det gick i helgen! Puss

Bilen jag hade i helgen, mitshubishi galant!

Fredag och solen skiner!

Idag har varit en bra dag! Förutom att jag försov mig så fick springa upp,klä på mig och springa mot tåget haha! Väl i skolan så hade vi bara en lektion, där jobbade vi med någon bildanalys men gjorde bara klart den och lämnade in den. Gick sen och köpte med mig en sallad från ica och kikade i lite butiker! Kom bara därifrån med en födelsedagspresent faktiskt till Daniels syster som fyller år idag! Kom väll hem för ca en och en halvtimme sen och när jag kom hem så var jag faktiskt duktig och satte på mig gymkläderna och köttade lite! Så nu värker det i magen, rumpan och armarna ömmar! Så sjukt skön känsla.. Bara jag som tycker träningsvärk är en skön smärta liksom? Även fast man inte kan gå ibland haha! Ska nu få i mig lite protein och sen sätta mig och göra klart en skoluppgift! Senare blir det duschen och chill hela kvällen tills min bror kommer och hämtar mig. Sover där ikväll så åker vi till tävlingen imorgon, är så jäkla taggad så vet inte vad. Nu kör vi! Ha en bra helg hörrni!


Problem är till för att lösas

Hej på er. Hoppas allt är bra med er, med mig är det iallafall lite bättre än vad det var igår. Vi åkte ut till min underbara morbror och pratade om problemet som är riktigt allvarligt. Det är så stort så ingen av er förstår, det är läskigt.. Men det verkar komma fram en lösning och jag är så lättad. Hela min kropp kan bara slappna av nu. Pågrund av detta problem så ska jag få åka min morbrors mitshubishi i helgen. En bil jag aldrig kört förut men det kommer nog gå bra då den är väldigt lik min! Är nervös men riktigt taggad samtidigt! Vi var ut till han ikväll och meckade ihop den och fixade stol till mig, han är en sån underbar människa som hjälper mig med allt så jag kan köra. Även fast en av hans favoritbilar kanske kommer försvinna så låter han mig låna den, bästa han.

Sen min bror som stället upp och skjutsar mig till tävlingen när ingen annan kan.. Nej fy jag är så tacksam för att jag har dom människorna jag har i mitt liv, verkligen. Vänner,familj och pojkvän, jag är precis på den platsen jag vill vara på i mitt liv och allt känns så jävla rätt. Trots problem! Kommer vara lite kass uppdatering framöver så ni vet det. Imorgon och helgen kommer bara bestå av folkracefix samt träning,skola och plugg! Mycket som ska fixas på kort tid så kommer nog inte ha tid till att skriva här. Men resultat om hur det gick för mig på lördag kommer komma! Ha en bra helg nu och ta vara på livet amigos!

Och regnet är åter tillbaka

Hur underbart livet än verkar, hur bra allt än känns, så kommer det alltid hända något som gör att hela livet vänder. Allt känns skit, alla bråkar med alla och framtiden blir osäker.. Man sitter ihopkurad i sin säng och gråter själen ur sig.. Känns som att hela livet bara suger sig ur ens kropp. Man undrar varför man ens finns på jorden, varför det finns såna plågor som kan få en att må såhär.. Och vad man gjort för fel för att förtjäna denna smärta. Jag är glad att jag har världens finaste pojkvän vid min sida, för utan han skulle jag aldrig klara mig igenom dessa saker.. Nu vet jag varför jag har svårt att välja vilken text jag kan tatuera in. För att kunna beskriva hela mitt livs plågor så skulle jag behöva tatuera hela kroppen. Tragiskt men sant... Varje dag får livet nya vändningar, tur man alltid överlever iallafall.

Efter regn kommer solsken

Hej vänner! Hur mår ni? Själv är det toppen! Kom hem för ett tag sen från att ha träffat Josefine en stund, vi solade och pratade om allt som hänt på senaste. Var sjukt nice! Kommer inte ihåg när jag sist bloggade men helgen har iallafall gått åt till att : hämta en folkracebil , jag och pappa åkte 70 mil i fredags och hämtade min nya pärla! Daniel kom på kvällen och på lördagen åkte vi och kollade bilspeedway i hallstavik, min morbror vann så det var superkul! På kvällen åkte vi till min bror i uppsala och umgicks, sov kvar där och vaknade imorse till nybakat bröd samtidigt som vi kollade vasaloppet! Hela dagen har jag bara njutit av hans närvaro, sen åkte han hem klockan sex. Sen vet ni ju resten!

Imorgon är jag ledig som alla andra måndagar, ska försöka komma ikapp på allt skolarbete samt gymma! Fick världens bästa nyhet idag, min bror ska köra mig till Västerås på lördag så jag får tävla. Så grymt glad! Så åker till dom på fredag och sover där, sen så på lördag blir det race! På kvällen ska jag ta tåget till min älskling och bara mysa! Längtar så till helgen , hoppas veckan går fort nu! 

RSS 2.0