Changed planes

Vart varken att fixa naglarna på Felicia eller utgång, har istället haft en lugn dag i solen, gick även och solade solarium en stund. Om en kvart kommer papi och hämtar mig så ska jag spendera kvällen där :) Fixa naglarna på hans tjej och bli bjuden på middag! Måste bara säga hur underbart är inte vädret idag? Nej fy, lyckorus i hela kroppen, vårkänslor! Hoppas det håller i sig nu bara.. Imorgon ska jag fixa Felicias naglar på morgonen sen in till Stockholms city och ha en mysdag med Johanna! Daniel kommer inte förns på fredag nu för han fick en jobbintervju, så sjukt glad för hans skull! Men längtar efter min babe.. Sjukt söt han är fick nyss en bild där det stod i love you, påtal om honom liksom hihi, min finaste. Nej nu ska jag fixa ihop lite grejer så jag kan åka iväg, ha en bra dag vänner!


Hello there

Hej igen. Idag kom jag hem från att ha varit hos älskling sen i torsdags! Saknar honom och hans underbara familj redan, känns så tomt att vara hemma igen haha.. Men lika bra! Har massa plugg att ta tag i. Och inte nog med det så ska jag träffa Felicia imorgon och fixa hennes naglar, sen vidare ut till min pappa för att fixa hans tjejs naglar och tillslut lutar det mot partykväll i Stockholm med de bästa!

På torsdag så blir det nog plugg hela dagen tills älskling kommer hit lite senare på dagen! Och helgen bjuder även på massa skojj! Så efterlängtat med lov, längtar dock tillbaka till skolan och mina brudar! Nej nu ska jag mysa ner mig och titta på gossip girl, upp tidigt imorgon för att ha en dejt med min vän solariet hehe. Puss på er!

Nya naglar, vegas vixen by cuccio


Du är allt


They will all try to destroy you

Hej solstrålar! Börjar klockan två idag så har haft en skön sovmorgon och nyss tittat på gossip girl samtidigt som jag svullat frukost :) Nu återstår bara dusch och fixa mig sen ska jag väll röra mig mot praktiken! Får väll säga sorry igen för att jag inte bloggar, vet inte varför det bara blir så. Speciellt nu under praktiken men jag hoppas på att det ska bli bättre, även för min egen skull, måste skriva av mig någonstands :)

Senaste veckan har jag då praktiserat, trivs superbra och jobbar med superhärliga tjejer så det är toppen! :) I torsdags åkte jag till min man och myste på alla hjärtans dag, sen har jag varit där tills igår kväll! Helgen bestod bland annat av folkrace och lite annat kul :) När jag kom hem igår så åkte vi till Ante och Maria och jag fick träffa min lille kusin Adam! En vecka gammal och såå söt. Men nej, nu ska jag röra mig mot duschen så jag inte blir sen! Ha en bra dag amigos!

Bjuder på en härlig sommaroutfit sålänge, ingen saknar sommaren som jag just nu!

Heeeej Josefiiiine!

I'm aliiiiive :D
 

Måndag 11 februari

Hej på er. Och sorry igen för superkass uppdatering! Men har hänt ganska mycket på senaste, eller egentligen inte haha men ska förklara. Förra veckan börjar praktiken. Är där mellan 10-16 varje dag och eftersom den ligger i Stockholm så kommer jag hem ganska sent. Kvällarna har jag spenderat till träning,plugg,dusch och sen sovit. På torsdag kväll åkte jag till Daniel och har varit där tills nyss. Hans extramamma fyllde 50 år så i fredags åkte vi till Gävle och bowlade (Jag vann överlägset hehe) och åt supergod middag! Sen har hela helgen gått åt att fira henne :) Har haft det super verkligen!

Skulle egentligen åkt hem igår, men i bilen på väg till tåget så fick jag superont i magen. Jag bara grät, kunde inte prata och fick ingen luft. Känslan går inte att beskriva men vägrade sätta mig på tåget hem själv.. Så åkte hem till Daniel igen och efter massa alvedon och sömn så mådde jag bättre imorse. Fick en grov attack av magkatarr och det går ju över av sig själv så. Var dock och köpte medicin idag så smärtan inte ska upprepas. Ser detta som en varning för min livsstil och för vad jag gör med min kropp. Måste börja äta rätt, sova bättre, dricka vatten och komma igång med träningen. Jag måste verkligen. Så nu blir det nytt liv. Som man brukar säga men som inte brukar hålla.. Men jag är trött på att må såhär dåligt, så nu kör vi!



Första dagen på praktiken.


En vacker dag

Hola amigos! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det toppen! Har haft en mysig helg med älskling som gick alldeles för fort. Släppte av honom vid stationen nyss.. Annars så shoppade jag i fredags efter skolan, en korsett bland annat som är suuperfin, måste visa er! Sen ny mascara, grejer till håret och skor till praktiken! Har köpt massa nytt på senaste som jag varit dålig med att visa, men jag har ingen kamera så ni förstår kanske varför. Mobilbilder är inte det roligaste!

Igår var jag mamma,niklas och daniel på bio i Uppsala. Vi såg "En oväntad vänskap". En fransk komedi och jag kan verkligen rekomendera den! Riktigt rolig samtidigt som den var gripande. På kvällen kom syster och hennes kille över så hade vi lite spelkväll, jag vann överlägset hela kvällen om vi säger så he-he! 

Denna vecka som kommer börjar praktiken. Jag ska vara blandat på scratch huvudkontor med åhlens nagelbar. Ska bli spännande och roligt! Min träning börjar också. Fått proteinpulver nu också så det är bara köra igång, imorgon förhoppningsvis köper jag gymkortet. Jag är taggad men samtidigt förvirrad, vet inte riktigt vad det är jag vill träna eftersom jag är nöjd med min kropp, jag vill bara må bra liksom, bygga muskler. Men det blir nog bra när man väl kommit igång med det. Nu ska jag gå och skapa ett event för en kryssning vi ska åka på! Med lite släkt och vänner! Sen göra fruktsallad och sen bingolotto med familjen, haha ny familjetradition! Kram på er!

Mitt proteinpulver, smak vanilj, hoppas den är god haha!
 

RSS 2.0